Príručka o zdieľaných kuchyniach v USA

USA
verejný
zdieľaná ekonomika

Zdieľané kuchyne a kuchynské inkubátory zohrávajú jedinečnú a zásadnú úlohu v potravinových a podnikateľských ekosystémoch v celej krajine (USA). Zdieľané kuchyne sú licencované komerčné priestory, ktoré poskytujú priestor pre podnikateľov v oblasti potravín – od kuchárov, cateringových operátorov, prevádzkovateľov potravinárskych nákladných vozidiel a pekárov až po výrobcov balených potravín a nápojov – na spustenie a rozvoj svojich podnikov. Vďaka prenájmu priestorov v spoločnej kuchyni na hodinu, deň alebo mesiac môžu podniky vyrábať potraviny v súlade s regulačnými požiadavkami bez toho, aby museli investovať do vlastného zariadenia počas začiatočnej fázy podnikania. Kuchynské inkubátory poskytujú podobný prístup k výrobnému priestoru a zároveň poskytujú vzdelávacie a ekosystémové služby, ktoré podporujú obchodný úspech a rast.


Viac informácií na:

https://projects.sare.org/information-product/shared-kitchen-toolkit-a-practical-guide-to-planning-launching-and-managing-a-shared-use-commercial-kitchen/

Späť
;